Ajánlatkérés Főoldal

Rólunk

Központi telefonszám: +36-74-415-105 E-mail: info@gemencbau.hu
ALAPÍTÁS

A Gemenc Bau Tolna Építőipari és Szolgáltató Kft-t 1994. 06. 06-án magánszemélyek alapították, azzal a szándékkal, hogy a Kft könnyűszerkezetes csarnokok fővállalkozásban történő kivitelezésére és forgalmazására, valamint mélyépítéshez kapcsolódó tervezési munkákra specializálódjék.

A társaság tulajdonosai jelenleg is a cég dolgozói.

ÜZLETI FILÓZÓFIA

Társaságunk magas színvonalú, komplex szolgáltatással áll partnerei rendelkezésére. Szolgáltatásaink közé tartoznak mély- és magasépítéshez kapcsolódó tervezési és kivitelezési munkafolyamatok, pályázatfigyelés, pályázati tanácsadás, pályázatírás, ez utóbbihoz projektmenedzsmentet biztosítunk.

A cég mérnöki irodaként működik (előkészítéés tervezés, általános koordináció, felelős műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés), a könnyűszerkezetes kivitelezést saját szakembereink végzik. Egyéb munkálatokat alvállalkozóink igénybevételével végzünk, melyek munkájáért – a minőséget, az árakat és a teljesítési határidőket tekintve – természetesen garanciát vállalunk.

JÖVŐKÉP

Alapítása óta a vállalkozásunk az eltelt időszakban dinamikusan fejlődik. Eredményes, partnereink megelégedésére szolgáló munkavégzéshez szükséges korszerű technikai géppark és eszközháttér áll a rendelkezésünkre.

Legfontosabb céljaink:

  • magas színvonalú szolgáltatások
  • pontos, precíz, szakszerű munkavégzés
  • tevékenységeink folyamatos fejlesztése
  • megszerzett pozíciónk megtartása illetve növelése
  • szakmai ismereteink folyamatos bővítése
  • a vállalt határidők és a szerződési kötelezettségek betartása

A vállalkozás működését egységes üzletpolitikai célkitűzés határozza meg, melynek középpontjában az ügyfeleink állnak. Szakmai munkánkkal olyan megoldásokat nyújtunk megbízóinknak, melyek alkalmazásával tartós, biztonságos és gazdaságos fejlesztéseket valósíthatnak meg az igények, a szakmai előírások, a rendelkezésre álló idő és költségkeret összehangolásával.

Társaságunk működési modellje – személyes kapcsolattartás, testre szabott szolgáltatás nyújtása – lehetővé teszi a rugalmas, a piaci és megrendelői igényekhez való gyors alkalmazkodást, mindezt a kis létszámú irányításnak köszönhetően gyors és hatékony munkavégzéssel ötvözve.

Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint kiépített minőségirányítási rendszerünkön keresztül bizalmat kívánunk ébreszteni jövőbeli partnereinkben.

A Gemenc Bau Kft. célja, hogy továbbra is vezető szerepet töltsön be a Tolna vármegyei építőiparban, és hozzájáruljon a fenntartható és innovatív építési megoldások elterjedéséhez. A cég folyamatosan bővíti szolgáltatásait és fejleszti szakmai tudását, hogy megfeleljen a jövő kihívásainak.

 

 

ismerje meg
Referenciáinkat
Amire büszkék vagyunk
Díjaink
2020
2021
2022
2023