Ajánlatkérés Főoldal

Mélyépítés

Központi telefonszám: +36-74-415-105 E-mail: info@gemencbau.hu
Mélyépítés tervezés üzletág:

A Gemenc Bau Kft. mélyépítés-tervezés üzletága az alábbi főbb tevékenységeket végzi:

  • Települési szennyvízcsatorna-hálózat, szennyvíztisztító telep vízjogi engedélyezési terveinek elkészítése
  • Települési csapadékvíz-elvezető rendszerek vízjogi engedélyezési terveinek elkészítése
  • Települési ivóvíz-hálózat vízjogi engedélyes tervei elkészítése
  • Közreműködés pályázatok elkészítésében (műszaki elemzés, hatásvizsgálat)
  • Kiviteli tervek készítése
TELEPÜLÉSI KÖZMŰHÁLÓZATOK TERVEZÉSE:

A települési közműhálózatok tervezése kulcsfontosságú a modern városok és falvak infrastruktúrájának kialakításában. A közműhálózatok, amelyek magukban foglalják a vízellátást, szennyvízelvezetést, elektromos hálózatot, gázellátást, és távközlési rendszereket, alapvetőek a lakosság mindennapi életének zavartalan működéséhez.

Társaságunk korszerű tervezési módszerek alkalmazásával főként települési szennyvíz, csapadékvíz, ivóvízhálózatok terveinek elkészítésével foglalkozik.

Önkormányzatok számára a település közműhálózatához vízjogi engedélyezési tervek elkészítését vállaljuk. A vízjogi engedélyhez szükséges hatósági engedélyeket, egyeztetéseket elvégezzük, a vízjogi engedély ügyében az Önkormányzatok nevében eljárunk!

A tervezői szerződésünk teljesítési határideje a sikeres beruházási pályázat elbírálásának időpontja, tehát cégünk előfinanszírozza a vízjogi engedélyezési tervek elkészítésének díját!

PÁLYÁZATOK KÉSZÍTÉSÉBEN VALÓ KÖZREMŰKÖDÉS:

A vízjogi engedélyek birtokában térítésmentesen elkészítjük a megvalósuláshoz szükséges mindenkori aktuális, főként európai uniós pályázatokat (pályázatírás), valamint a pályázatokhoz szükséges megvalóthatósági tanulmány, előzetes megvalóthatósági tanulmányának teljes műszaki munka részének kidolgozását vállaljuk.

KIVITELI TERVEK KÉSZÍTÉSE:

A fejlesztési pályázatok sikeres elbírálását követően a kivitelezéshez szükséges tervdokumentációt a szerződéskötést illetve a versenytárgyalást követően elkészítjük. A kiviteli tervdokumentáció részeként a hatósági egyeztetéseket, hozzájárulásokat elvégezzük!

Igény esetén a rendelkezésre álló műszaki ellenőri jogosultság alapján a kivitelezés felügyeletét is vállaljuk.

ismerje meg
Referenciáinkat
Amire büszkék vagyunk
Díjaink
2020
2021
2022
2023