Ajánlatkérés Főoldal

Magasépítés

Központi telefonszám: +36-74-415-105 E-mail: info@gemencbau.hu
Magasépítés kivitelezési üzletág:

A Gemenc Bau Kft. magasépítési üzletága az alábbi fő tevékenységekkel rendelkezik:

  • Könnyűszerkezetes csarnokok fővállalkozásban történő kivitelezése
  • Könnyűszerkezetes életrészek (acél tetők, homlokzatok) alvállalkozásban történő szerelése
  • Előre gyártott vasbeton szerkezetek szerelése
KÖNNYŰSZERKEZETES CSARNOKOK FŐVÁLLALKOZÁSBAN TÖRTÉNŐ KIVITELEZÉSE:

A könnyűszerkezetes csarnoképítés speciális területet jelent az építőiparon belül, amely ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi, logisztikai, sport és mezőgazdasági célokra szolgáló nagy méretű, többnyire egyterű épületek létrehozását foglalja magában. Az ilyen típusú épületek különleges tervezési és kivitelezési eljárásokat igényelnek, hogy megfeleljenek a funkcionális és biztonsági követelményeknek.

Kulcsfontosságú tényezők a csarnoképítésben

  • Funkcionalitás: A csarnoknak meg kell felelnie a tervezett használatnak  (pl. raktározás, gyártás, sporttevékenység vagy más profil).
  • Tartósság és biztonság: A csarnok szerkezetének erősnek és tartósnak kell lennie, hogy ellenálljon a külső és belső terheléseknek.
  • Energiahatékonyság: Az energiatakarékos megoldások, például a megfelelő szigetelés és a megújuló energiaforrások használata csökkentik az üzemeltetési költségeket.
  • Költséghatékonyság: A tervezés és kivitelezés során figyelembe kell venni a költségek optimalizálását, anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a minőség és a funkcionalitás terén.     

A beruházás ötletének megszületésétől, az engedélyezési illetve kiviteli tervek elkészítése, a kapcsolódó pénzügyi pályázatok megírása, a beruházás komplett szervezésén át a kulcsrakész átadásig (a használatba vételi engedély beszerzéséig) tartó munkafolyamat. 

Az épület funkcionális alapötletétől – az 1994 óta fennálló könnyűszerkezetes kivitelezői gyakorlatunk alatt megszerzett tapasztalatok alkalmazásával – a leggazdaságosabb anyagkiválasztással, legkorszerűbb kivitelezési technológiák ismeretében, a közösen kialakított műszaki tartalom alapján a teljes lebonyolítási feladatot átvállalva elkészítjük az engedélyezési terveket, valamint eljárunk az építési engedélykérelem ügyében.

Az engedélyezési eljárás időtartama alatt igény esetén finanszírozási alternatívákat készítünk, illetve amennyiben a beruházáshoz kapcsolható pályázat, e pályázatokat térítésmentesen elkészítjük (pályázatírás).

Az építési engedély birtokában a felelős műszaki vezető térítésmentes biztosításával végezzük el az épület kivitelezését. A megvalósítás folyamán a könnyűszerkezetes munkarészt társaságunk 16 fős saját állományú tapasztalt szerkezetszerelő szakembereivel végzi.

A kulcsrakész átadást követően a hatósági átadás – átvételi, valamint használatba vételi eljárást lefolytatjuk, a használatbavételi engedély megszerzéséhez szükséges eljárást cégünk a megrendelő nevében lebonyolítja.

A szerződésünk teljesítési határideje a használatbavételi engedély kiadási időpontja!

 

KÖNNYŰSZERKEZETES ÉPÜLETRÉSZEK (ACÉL TETŐK, HOMLOKZATOK) ALVÁLLALKOZÁSBAN TÖRTÉNŐ KIVITELEZÉSE:

A rendelkezésünkre bocsátott tervek alapján konszignációt illetve tételes költségvetést készítünk, majd a több mint 20 éves LINDAB kivitelezői kapcsolatunkat felhasználva a lehető leggazdaságosabb árajánlatot adjuk a könnyűszerkezetes életrész kivitelezésére. A könnyűszerkezetes kivitelezést mindig a saját állományú könnyűszerkezetes kivitelező szakembereinkkel végezzük.

A Gemenc Bau Kft. 1994. augusztus 18-a óta a LINDAB Kft. hivatalos regionális márkakivitelezője.

 

ismerje meg
Referenciáinkat
Amire büszkék vagyunk
Díjaink
2020
2021
2022
2023