Magasépítés kivitelezési üzletág:

A Gemenc Bau Kft. magasépítési üzletága az alábbi főbb tevékenységekkel rendelkezik:

− Könnyűszerkezetes csarnokok fővállalkozásban történő kivitelezése
− Könnyűszerkezetes épületrészek (acél tetők, homlokzatok) alvállalkozásban történő szerelése
− Előre gyártott vasbeton szerkezetek szerelése

KÖNNYŰSZERKEZETES CSARNOKOK FŐVÁLLALKOZÁSBAN TÖRTÉNŐ KIVITELEZÉSE:

A beruházás ötletének megszületésétől, az engedélyezési illetve kiviteli tervek elkészítése, a kapcsolódó pénzügyi pályázatok megírása, a beruházás komplett szervezésén át a kulcsrakész átadásig (a használatbavételi engedély beszerzéséig) tartó munkafolyamat.

Az épület funkcionális alapötletétől – az 1994. óta fennálló könnyűszerkezetes kivitelezői gyakorlatunk alatt megszerzett tapasztalatok alkalmazásával – a leggazdaságosabb anyagkiválasztással, legkorszerűbb kivitelezési technológiák ismeretek birtokában, a közösen kialakított műszaki tartalom alapján a teljes bonyolítási feladatot átvállalva elkészítjük az engedélyezési terveket, valamint eljárunk az építési engedélykérelem ügyében.

Az engedélyezési eljárás időtartama alatt igény esetén finanszírozási alternatívákat készítünk, illetve amennyiben a beruházáshoz kapcsolható pályázat, úgy ezen pályázatokat térítésmentesen (pályázatírás) elkészítjük.

Az építési engedély birtokában a felelős műszaki vezető térítésmentesen biztosításával, végezzük el az épület kivitelezését. Megvalósítás folyamán a könnyűszerkezetes munkarészt társaságunk, a 16 fős saját állományú tapasztalt, szerkezetszerelő szakembereivel végezi.

A kulcsrakész átadást követően a hatósági átadás – átvételi, valamint használatbavételi eljárást lefolytatjuk, a használatbavételi engedélyt cégünk a Megrendelő nevében megkéri.

A szerződésünk teljesítési határideje a használatbavételi engedély kiadási időpontja!

KÖNNYŰSZERKEZETES ÉPÜLETRÉSZEK (ACÉL TETŐK, HOMLOKZATOK) ALVÁLLALKOZÁSBAN TÖRTÉNŐ KEZELÉSE:

A rendelkezésünkre bocsátott tervek alapján konszignációt illetve tételes költségvetést készítünk, majd a meglévő több mint 20 éves LINDAB kivitelezői kapcsolatunkat felhasználva a lehető leggazdaságosabb árajánlatot adjuk a könnyűszerkezetes épületrész kivitelezésére. A könnyűszerkezetes kivitelezést állandó jelleggel a saját állományú könnyűszerkezetes kivitelező szakembereinkkel végezzük.

A Gemenc Bau Kft. 1994. augusztus 18.-a óta a LINDAB Kft. hivatalos regionális márkakivitelezője.