Pályázatok készítése, utógondozása!

A társaságunk új tevékenységi pillére a pályázatfigyelés, pályázatírás, amely kiterjed a pályázati folyamat végrehajtásához szükséges, előkészítési, megvalósítási és lezárási időszakban felmerülő feladatok ellátására, illetve a feladatok ellátatásának koordinálására is. Munkatársunk széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik mind a központosított EU források, mind az NFÜ által kezelt Operatív Programok és hazai finanszírozás keretében megjelent pályázatok (vállalkozások és önkormányzatok számára egyaránt), elkészítésében és menedzselésében. A pályázatírásban és projektmenedzsmentben szerzett gyakorlata, valamint az elmúlt évek tevékenysége során a pályázatokat kiíró és kezelő szervezetekkel felépített kapcsolatrendszere garanciát nyújt a közös szakmai sikerhez.
Fő cél a felmerülő projektelképzelések sikeres megvalósítása mellett a társaság fő tevékenységeivel – magas- és mélyépítés – is segíteni a megrendelőket. A projektötlettől, a támogatás elnyerésén keresztül a megvalósítás utolsó pillanatáig részt veszünk a munkában. Ha szükséges, akkor pályázatfigyeléssel biztosítjuk az állandó tájékozódást az éppen aktuális pályázati lehetőségekről. Minőségi és hozzáértő szakmai segítséget nyújtunk!

Szakértői segítséget adunk önkormányzatok, mikro-, kis- és középvállalkozások, illetőleg minden olyan szervezet és intézmény számára, amely sikeresen kíván részt venni hazai és külföldi pályázati programokban. Szakmai és kapcsolati hátterünket, továbbá az európai uniós és egyéb hazai és külföldi források felhasználásában szerzett tapasztalatainkat ajánljuk fel a későbbi sikeres együttműködés érdekében.

A pályázatírás az alábbi tevékenységeket foglalja magába:
– Pályázati lehetőségek figyelése
– Pályázati dokumentáció összeállítása, pályázat kidolgozása
– Kapcsolattartás a pályáztatásban kezelő és közreműködő intézményekkel
– Projektmenedzsment, projekt teljes koordinálása

Beruházási / fejlesztési ötleteihez a rendelkezésre álló uniós pályázatok és egyéb források között megkeressük azt, ami a legkedvezőbb feltételekkel lehetőséget nyújt arra, hogy fejlesztési elképzelését megvalósítsa. Az Uniós pályázati tervek elkészítésén túl az ötlet megszületésétől kezdve gondozzuk a projektötletét, díjmentesen elkészítjük a kapcsolható Uniós pályázatokat, illetve az utógondozást. A támogatáshoz kapcsolódó beruházás kivitelezésével megvalósítjuk és kulcsrakészen átadjuk Önnek a fejlesztést.