Kapacitásbővítő beruházás a GEMENC BAU Kft.-nél

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00214
  • Igényelt támogatás: 24 172 800 Ft
  • Támogatás mértéke: 30%
  • A projekt költségvetése: 80 576 000 Ft
  • Projekt tervezett befejezése: 2018.11.30.

A projekt bemutatása:

A Gemenc Bau Tolna Építőipari és Szolgáltató Kft. 1994-ben magánszemélyekből alakult, könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezésére és forgalmazására, fővállalkozásra és mélyépítés tervezésre specializálódott társaság. A székhelye Szekszárdon van, létszáma folyamatosan bővül. A cég két fő tevékenységi köre: a magasépítés, valamint a mélyépítés. A magasépítési tevékenység során, könnyűszerkezetes csarnokrendszerek (kulcsra kész átadás) fővállalkozásban történő kivitelezése valósul meg. A Gemenc Bau Kft. 1994. augusztusa óta a svéd LINDAB Kft. regionális márkakivitelezője.

A projekt célja gyártási tevékenységhez kapcsolódóan korszerű, minőségi és magas technikai színvonalú új eszközök beszerzése, azért, hogy az árakat tartani lehessen, gyorsan elkészíthető és jó minőségű termékek házon belüli gyártása is elengedhetetlen. Vállalkozásunk alapelve, hogy magas színvonalú munka csak minőségi eszközökkel végezhető, ezért a legmodernebb technológiai berendezéseket kívánjuk beszerezni. A fém épületelem gyártási feladatok ellátásának biztosítása érdekében szükséges a nagy teljesítményű technológiai eszközök beszerzése: 1db Manitou MRT 1840 forgózsámolyos teleszkópos emelőeszköz, valamint 1 db JLG 530 LRT önjáró ollós munkaállvány. Emellett a gyártáshoz (gyártási tervek, műszaki rajzok nyomtatásához) kapcsolódóan elengedhetetlen egy magas minőségű nyomtató beszerzése: 1db Canon imageRUNNER ADVANCE C5560i színes multifunkciós gép.

A projekt hosszú távú célja a piaci térnyerés és az eredményesség növelése, rövid távú cél a szekszárdi telephelyen korszerű eszközpark kialakítása, illetve bővítése, fejlesztése. Vállalkozásunk legfőbb célja, hogy meghatározó szerepet töltsön be a hazai lakatosipari termelés kínálatában, növelje versenyképességét.

A projekt megvalósulásának helyszíne:

7100 Szekszárd, Tartsay ipartelep 24. hrsz.:4084/92

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Pénzügyminisztérium

Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu 
Infovonal: +36 1 896 66 66
Honlap: www.palyazat.gov.hu