Systemline – a népszerű csarnokrendszer!

Lindab Systemline csarnokrendszer

Lindab könnyűszerkezetes csarnokrendszere előnyös tulajdonságai miatt nagy népszerűségnek örvend az építtetők, a tervezők és a kivitelezők körében egyaránt. Kiváló megoldást kínál a legkülönbözőbb célú üzemcsarnokok, szolgáltató és raktárépületek, sportcsarnokok, hűtőházak, mezőgazdasági építmények falszerkezetének gazdaságos és magas minőségű megvalósítására. Az alaptípusokon kívül számtalan variációt kínál a többhajósítás, a közbenső födém elhelyezése, valamint a daruzott kivitel lehetősége.

A rendszer, a csarnokszerkezetek fő alrendszerei az acél főtartószerkezet, a tető- és falburkolati rendszerek valamint az ereszcsatorna-rendszer.

Műszaki előnyök:

  • nagyszilárdságú acél alapanyag – magas teherbírás, nagy fesztávok áthidalása
  • tűzihorganyzott felületvédelem – kiváló korrózióállóság, tartósság
  • újrafelhasználható acél anyagok – környezetbarát termékek
  • burkolati elemek széles profil- és színválasztéka – esztétikus megjelenés, többféle szinten
  • tetőfedő lemeztermékek vízorros illesztése – biztonságos vízzárás, beázásmentes felület
  • könnyű súly – kis teher az alapozásra, alacsony szállítási költség, gyors kivitelezés
  • szerelt, száraz technológia – gyors kivitelezés, rövid megvalósítás – gyorsabb beruházási megtérülés
  • pontos gyártási méretek – kevés helyszíni hulladék
  • komplett rendszer (tartószerkezet, tető- és falburkolat, ereszcsatorna, tetőbiztonság, tartozékok)
  • variálható rendszerelemek – rugalmas, variábilis alkalmazás, egyedi tervezés alapján

Nincs két egyforma csarnok
A tervezést meghatározó, igen összetett feltételrendszerből adódik, hogy nincs két egyforma csarnok. A Lindab Systemline az előregyártottság igen magas fokát tudja nyújtani a megrendelőinek. Nem modulokban, nem típustervekben gondolkodunk. A tartószerkezeteket, a tető- és falburkolatokat, valamint a kiegészítő elemeket illetően formákban, méretekben, funkcióban, teherbírásban és színekben olyan gazdag termékpalettát alakítottunk ki, amely biztosítja, hogy az adott csarnoképület megfeleljen az egyedi elvárásoknak, és a sokrétű műszaki követelmény-rendszernek, továbbá a vízelvezetési, hő- és hangszigetelési, párazárási, légzárási, akusztikai, tűzvédelemi és teherbírási paramétereknek egyaránt.
Cégünk a – szerkezeti elemeken túl – az oldalfalak borítására trapézlemezes és falkazettás falburkolati elemeket gyárt, a tető fedéséhez pedig trapézlemezes, cserepeslemezes, korcolt síklemezes és szendvicspaneles megoldásokat kínál.

A termékeinkre – bevonattól függően – 15, 20 és 30 év garanciát vállalunk, azok élettartama a környezeti hatásoktól függően 50-100 év.

Két speciális funkcionális terület a Lindab Systemline csarnokrendszer alkalmazására
A gazdaságosságon és a legkülönbözőbb funkcionális vonatkozásokon túl ezeknek az épületeknek számos szigorú előírásnak kell megfelelniük: építészeti, tartószerkezeti, tűzvédelmi, egészségügyi, technológiai (pl. állattartási, terménytárolási), környezet- és állatvédelmi rendeletek, szabályok sora szabja meg építésük és működtetésük módjait. A Lindab által kínált könnyűszerkezetes termékek és épületek, csarnokok kiváló megoldást jelentenek új beruházás és felújítás esetén egyaránt, maximálisan megfelelve a fenti követelményeknek és elvárásoknak.

Új Lindab szolgáltatások a csarnoképítéshez
Az országszerte megtekinthető számos referenciamunkán túl, az építtetők döntését megkönnyítik az elkészített Lindab mintacsarnokok. Tornacsarnokok esetében az iskolai testnevelés órákhoz szükséges méreteket rögzítő szabvány szerinti három modellépület készült el, a mezőgazdasági épületek esetében pedig a konkrét funkciókra megtervezetten gabonatároló, fedett nyitott szín, sertéshizlaló és lovarda. Mindegyik mintacsarnokhoz engedélyezési szintű építészeti tervrajzok és látványtervek állnak rendelkezésre, amely egyrészt ötletébresztőként szolgál az építtető, beruházó számára, másrészt a tervezők munkájához is nagyon hasznos kiindulást, szakmai támogatást nyújt.

Letölthető katalógusok:
Ipari csarnokok
Mezőgazdasági csarnokok
Sportcsarnokok

 Vissza >>>

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 08.00-16.00 óráig

Elérhetőség:
Cím: 7100 Szekszárd Tarsay ipartelep 24.
Tel/Fax: 74/411-766
Mobil: 30/ 206 9086
Email: lindabcenter@gemencbau.hu