Lindab Roof tetőfelújítási rendszer

A Lindab által kifejlesztett Lindab Roof könnyűszerkezetes tetőfelújító rendszer eredendő célja, hogy megfelelő megoldást nyújtson a lapostetős, lágyfedésű ipari és lakossági épületek gyakori beázási problémáinak gyors, egyszerű és költségtakarékos rekonstrukciójára.

Hazánkban az elmúlt évtizedekben széleskörűen elterjedt lapostetős épületek csapadékvíz elleni szigetelése tipikusan bitumenes, műanyag vagy PVC alapú lágyfedésű kivitellel történt, amelynek állaga, műszaki állapota napjainkra nagyon sok esetben leromlott.
Így elkerülhetetlenné váltak illetve válnak a viszonylag gyakori és költséges karbantartási, felújítási munkák.
Ennek kiküszöbölésére tökéletes a nagyobb tetőhajlású LindabRoof tetőfelújító szerkezet. Hiszen a Lindab-rendszer tűzihorganyzott acél tartószerkezete, bevonatos tetőfedő lemezei, és biztonságos ereszcsatornarendszere hosszú élettartamot és egyszerű karbantartási lehetőséget nyújt
a tulajdonosok, felhasználók számára. Ezenkívül a felső lakószint belső hőtechnikai jellemzőit is jelentősen javítja, köszönhetően az új tető és a régi tetőfödém között kialakuló, kiszellőztethető „padlástérnek”.

Lindab Roof tetőszerkezet fő elemei a ferde, C-profilú ingaoszlopokból és Z-szelvényű szelemenekből álló főtartó vázszerkezet, valamint a 6-30º-os tetőhajlás-tartományban betervezhető három különböző típusú Lindab tetőburkolati rendszer: trapézlemez (LTP20; LTP45); cserepeslemez (LPA) vagy korcolt síklemez-fedés (PLX).
Az új tető esztétikus megjelenésű, műszakilag kiváló és tartós megoldást nyújt, és a tető többé nem ázik be!

A Lindab Roof tetőfelújítási rendszerhez és egyéb integrált Lindab rendszerekhez további műszaki, csomóponti és szoftveri információkkal a Lindab Tervezői Portál szolgáltat, kérjük, tekintse meg.

Vissza >>>

Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 08.00-16.00 óráig

Elérhetőség:
Cím: 7100 Szekszárd Tarsay ipartelep 24.
Tel/Fax: 74/411-766
Mobil: 30/ 206 9086
Email: lindabcenter@gemencbau.hu